Om mig


Suzanne Maria Rose -Vejen hjem ...Copyright @ All Rights Reserved

Jeg har altid vejledt mennesker på Deres vej igennem livet, og aldrig været i tvivl om, at jeg skulle leve af det på et tidspunkt.


Tidligt i mit liv, blev jeg bevidst om, at jeg havde guider, mestre og engle der hjalp mig, når jeg havde brug for det. Det gav mig styrke og mod, til at turde arbejde med mine skyggesider, gå vejen og skabe det liv jeg ønskede at leve.


Jeg er meget bevidst i nuet, og ved at livet udspiller sig præcis efter mine overbevisninger, og derfor hvad jeg sender ud.


Da jeg var 30 år tog jeg uddannelsen som clairvoyant rådgiver og healer, og fik sat struktur på mine medfødte evner. Siden har jeg haft klinik i Skovlunde, Frederiksberg og Brønshøj.


Jeg er lykkelig gift, og sammen har vi to dejlige unger.

Min lille familie hjælper mig, med at have begge ben solidt plantet i jorden, så jeg kan have mit hoved højt oppe i skyerne.


I min fritid læser jeg meget, og helst bøger om det spirituelle, det holder mig opdateret. Jeg holder mig sund, med styrketræning, meditation og lange gå ture. Dejlig mad, frisk luft og masser af kærlighed, latter og kaffe.


Som jeg før nævnte, begyndte jeg tidligt at arbejde med mig selv, det har udvidet min bevidsthed, indsigt og åbnet mit hjerte, så jeg kan møde dig der hvor du er i livet, og guide dig i transformationen fra frygt til kærlighed. Så du kan være med dine følelser, og stadig være et oplyst menneske.

UDDANNELSER OG KURSER:


Zoneterapeut

Clairvoyant Rådgiver

Krystalhealer

Kanaliserings Terapeut

Mindfulness Instruktør

Kostvejleder/Slankekonsulent

Energimedicin

Social -og sundhedsassistent